Accident pe Valea Oltului. Un autocar cu 43 de persoane şi o maşină, lovite de un TIR condus cu viteză. FOTO

Un autocar cu 43 de persoane la bord şi o maşină au fost lovite, marţi dimineaţa, de remorca unui TIR condus cu viteză în zona localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu. Patru persoane sunt rănite.

2053 afișări
Imaginea articolului Accident pe Valea Oltului. Un autocar cu 43 de persoane şi o maşină, lovite de un TIR condus cu viteză. FOTO

Un autocar cu 43 de persoane a fost lovit de TIR pe Valea Oltului, în judeţul Sibiu

Reprezentanţii ISU Sibiu spun şoferul autocarului lovit de remorca TIR-ului a fost găsit încarcerat, dar este conştient.

„Şoferul este conştient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbaţi şi o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs între autocar, TIR şi o altă maşină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca loveşte un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager şi 3 şoferi”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Pe DN 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, traficul este blocat în zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici