Accident rutier grav în Braşov: Două persoane au decedat şi un copil de trei ani este în comă

  • Un accident rutier grav între un autoturism şi un microbuz s-a petrecut în judeţul Braşov.
  • Două persoane au decedat, iar un copil de trei ani este în comă, anunţă ISU Braşov.
849 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în Braşov: Două persoane au decedat şi un copil de trei ani este în comă

Un autoturism şi un microbus s-a ciocnit, miercuri, pe DN 1S, la ieşire din Veneţia de Jos spre Părău, transmite ISU Braşov.

Din primele informaţii sunt opt victime, respectiv două persoane decedate - o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 20 de ani), patru adulţi conştienti şi cooperanţi, un copil 7 ani conştient şi cooperant şi un copil de trei ani în comă.

Pompierii acţionează cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD şi două echipaje SAJ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici