Accident rutier în Giurgiu. Un bărbat de 85 de ani, din Bucureşti, lovit mortal de o maşină

Un bărbat în vârstă de 85 de ani a murit, duminică, în judeţul Giurgiu, după ce un şofer care conducea un autoturism de lux s-a angajat într-o depăşire şi l-a lovit mortal. Victima nu s-ar fi asigurat însă atunci când se angajase în traversare, spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu.

1043 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Giurgiu. Un bărbat de 85 de ani, din Bucureşti, lovit mortal de o maşină

Accident rutier în Giurgiu. Un bărbat de 85 de ani, din Bucureşti, lovit mortal de o maşină

Accidentul a avut loc în preajma localităţii Dobreni. Şoferul în vârstă de 27 de ani s-a angajat în depăşirea unui microbuz, când l-a lovit mortal pe bărbatul care traversa prin spatele microbuzului, transmit reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu.

Potrivit sursei citate, pietonul, originar din Bucureşti, nu s-ar fi asigurat atunci când se angajase în traversare.

Şoferul şi un alt pasager din autoturism, tot de 27 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, precizează sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici