Accident rutier mortal în Medgidia. Doi tineri de 22 de ani au intrat cu maşina în mai mulţi copaci

  • Doi tineri, în vârstă de 22 ani de ani, au murit într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe un bulevard din oraşul Medgidia.
  • O maşină condusă de un bărbat de 22 de ani a intrat în mai mulţi copaci de la marginea drumului.
  • Poliţiştii au deschis un dosar penal.
686 afișări
Imaginea articolului Accident rutier mortal în Medgidia. Doi tineri de 22 de ani au intrat cu maşina în mai mulţi copaci

Accident rutier mortal în Medgidia

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 3.00 pe bulevardul Independenţei din municipiul Medgidia.

Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în mai mulţi copaci de la marginea drumului.  

La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare şi SMURD din cadrul ISU Dobrogea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa.

În urma impactului, a murit şoferul, dar şi pasagerul care stătea în dreapta, în vârstă tot de 22 de ani.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici