Accident straniu: Trei surori au ajuns la spital după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanţă folosită pentru îmbăierea OILOR

Trei surori din localitatea Coşbuc, judeţul Bistriţa-Năsăud, au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost spălate pe cap cu o substanţă chimică folosită la îmbăierea oilor. Mama fetiţelor este cercetată penal pentru vătămare corporală.

997 afișări
Imaginea articolului Accident straniu: Trei surori au ajuns la spital după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanţă folosită pentru îmbăierea OILOR

Accident straniu: Trei surori au ajuns la spital după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanţă folosită pentru îmbăierea OILOR

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, echipajele SAJ au fost solicitate în noaptea de sâmbătă spre duminică să intervină în localitatea Coşbuc unde două fetiţe se simţeau rău, după ce au fost spălate de mama cu o substanţă chimică.

„Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a recepţionat o solicitare în localitatea Coşbuc, pentru a asigura asistenţa la două fetiţe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. S-a alocat un echipaj care la fata locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetiţe (de 6 ani, 8 ani şi 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată. S-au suplimentat forţele ce intervenţie (…). După măsurile de stabilizare întreprinse la faţa locului, toate trei au fost transportate şi predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

În acest caz, Poliţia Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, mama fetiţelor, o femeie de 45 de ani, fiind cercetată penal.

Din primele informaţii, oamenii legii au stabilit că fetiţele ar fi fost spălate cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor.

„Poliţiştii efectuează în acest caz cercetări, fiind deschis un dosar penal în care o femeie de 45 de ani este cercetată penal pentru vătămare corporală”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Bistriţa Năsăud, Crina Sîrb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici