ACCIDENT Teleorman: Unul dintre răniţi este în stare CRITICĂ şi este internat la Terpie Intensivă

O persoană rănită în accidentul de joi, din judeţul Teleorman, este în stare critică, fiind internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii instituţiei.

860 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT Teleorman: Unul dintre răniţi este în stare CRITICĂ şi este internat la Terpie Intensivă

ACCIDENT Teleorman: Unul dintre răniţi este în stare CRITICĂ şi este internat la Terpie Intensivă

În total, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, au fost aduse patru persoane, care au vârste apropiate de 40 de ani. Doi dintre răniţi se află în stare foarte gravă, fiind internaţi la Secţia de Terapie Intensivă, potrivit sursei citate.

Reprezentanţii instituţiei spun şi că una dintre cele două persoane internate la ATI, o femeie, este în stare critică şi este foarte posibil ca ea să nu supravieţuiască.

Legat de celelalte două victime aflate la Floreasca, ele sunt conştiente şi stabile, fiind internate la Secţia Ortopedie-Chirurgie.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” au fost transportate, joi, trei persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Florin Bica, este vorba despre o fetiţă de opt ani şi mama ei, ambele fiind în stare stabilă şi staţionară. Cea de-a treia persoană, spune sursa citată, este sora fetiţei, care, însă, nu a fost în microbuz la momentul impactului.

Alte două victime au fost duse la Spitalul Universitar. Este vorba despre o femeie însărcinată, în vârstă de 33 de ani, şi una de 61 de ani.

„Femeia gravidă este în stare bună, fătul fără semne de suferinţă la momentul examinării”, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Bucureşti, Leonard Grecescu.

Conform sursei citate, la unitatea medicală a ajuns şi o femeie de 61 de ani, care este, însă, în stare gravă.

Patru victime au ajuns la Spitalul Judeţean Alexandria. Trei dintre ele urmează să fie externate vineri, având o stare generală bună. Un alt bărbat va rămâne internat la secţia de chirurgie a spitalului, având un traumatism toraco-abdominal, dar fără complicaţii, starea lui fiind bună, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii medicale.

În urma accidentului din Teleorman, o persoană a murit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 82 ani, aflat iniţial în stop-cardio respirator şi ulterior resuscitat şi internat pe secţia ATI. Reprezentanţii Spitalului din Alexandria au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a murit după ce a fost transportat la unitatea lor spitalicească.

Accidentul de la Teleorman s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice a TIR-ului, acesta lovind un microbuz care circula regulamentar. Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că în urma anchetei efectuate la locul producerii accidentului s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice.

„Din motive tehnice, conducătorul autotrenului a intrat într-un microbuz care se deplasa regulementar din sens opus, pe direcţia Alexandria - Turnu Măgurele”, a declarat Dragole.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici