Accident teribil la Constanţa: O femeie pe o trotinetă electrică, nesemnalizată, lovită mortal de o maşină | FOTO

O femeie de 43 de ani, care circula cu o trotinetă electrică pe DN22, în judeţul Constanţa, fără elemente de semnalizare, a fost accidentată mortal de o maşină, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

2635 afișări
Imaginea articolului Accident teribil la Constanţa: O femeie pe o trotinetă electrică, nesemnalizată, lovită mortal de o maşină | FOTO

Accident teribil la Constanţa: O femeie pe o trotinetă electrică, nesemnalizată, lovită mortal de o maşină

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN22, între localităţile Sitorman şi Lumina, la kilometrul 280.

Un tânăr de 27 de ani aflat la volanul unei maşini care circula pe DN22 a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de o femeie de 43 de ani.

După impact, autoturismul a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat la marginea drumului.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, în urma impactului, femeia aflată pe trotinetă a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici