Accidente grave din cauza zăpezii. O maşină în care se aflau o femeie şi un copil a plonjat într-un lac în Ilfov/ Şapte persoane, între care un bebeluş, rănite în Teleorman

Un autoturism în care se aflau o femeie şi copilul acesteia în vârstă de un an a derapat şi a căzut în lacul Vadu Moşu aflat în apropiere de comuna Berceni - Ilfov. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, cele două persoane au reuşit să se salveze şi să părăsească vehiculul.

2297 afișări
Imaginea articolului Accidente grave din cauza zăpezii. O maşină în care se aflau o femeie şi un copil a plonjat într-un lac în Ilfov/ Şapte persoane, între care un bebeluş, rănite în Teleorman

Accidente grave din cauza zăpezii. O maşină în care se aflau o femeie şi un copil a plonjat într-un lac în Ilfov/ Şapte persoane, între care un bebeluş, rănite în Teleorman

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

"În această dimineaţă, în jurul orei 8, un auto a căzut în Lacul Vadu Mosu, în apropiere de comuna Berceni. În maşină se aflau conducătorul auto, o femeie şi copilul acesteia în vîrstă de 1 an. Mama şi copilul au reuşit să iasă pâna la sosirea scafandrilor şi au fost preluate de un echipaj SABIF. Scafandrii au verificat auto, nu au mai fost identificate alte persoane", informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Din primele verificări, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Ilfov, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă şi a derapat.

Şapte persoane, între care un bebeluş, rănite într-un accident rutier în Teleorman

Şapte persoane, între care un bebeluş de 7 luni, au fost rănite grav, miercuri, într-un accident rutier în zona localităţii Crângu, din judeţul Teleorman. Poliţiştii fac verificări la faţa locului, unde drumul este acoperit cu zăpadă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, un bărbat a rămas încarcerat, fiind scos de echipajele de intervenţie.

„În accidentul din Crângu au fost şapte victime, dintre care 3 femei, un copil de 7-8 luni şi 3 bărbaţi. Victimele sunt conştiente şi cooperante, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui. Un bărbat, Şoferul unui autoturism, a fost încarcerat, acesta fiind scos de pompieri şi predat echipajelor medicale. Toate victimele au fost transportate la UPU Alexandria de echipajele SAJ”, a spus Dragomir.

Accidentul care s-a produs între două vehicule este cercetat de poliţişti.

Drumul spre localitatea Crângu este acoperit cu zăpadă şi, cel mai probabil, vehiculele au derapat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici