ACCIDENTE GRAVE pe şosele: Şase victime în urma impactului dintre două maşini pe Valea Oltului/ Alte ciocniri auto: 22 de persoane, implicate. Patru copii au fost răniţi

15 persoane au fost implicate într-un accident rutier, marţi, pe Drumul Naţional 1, între judeţele Sibiu şi Braşov, după ce patru autoturisme s-au ciocnit în zona oraşului Avrig, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2510 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTE GRAVE pe şosele: Şase victime în urma impactului dintre două maşini pe Valea Oltului/ Alte ciocniri auto: 22 de persoane, implicate. Patru copii au fost răniţi

Cincisprezece persoane, implicate într-un accident rutier pe DN 1, în judeţul Sibiu

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că 15 persoane au fost implicate în accidentul de pe DN 1, însă doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Au fost implicate 4 autoturisme cu un număr de 15 persoane. Doar trei din cele 15 persoane din vehicule necesită îngrijiri medicale. Nu au fost victime încarcerate”, a spus Nistor.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei în mers.

„În accidentul de pe DN 1 – centura Avrigului sunt implicate 4 autoturisme. Şoferul vinovat are 39 de ani, este din Covasna. Circula dinspre Braşov spre Sibiu şi nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta şi a ricoşat în alte două vehicule conduse regulamentar din sens opus”, a spus Welter.

Traficul pe Drumul Naţional 1, în zona producerii accidentului, este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

UPDATE 16.20 Sibiu: Şase victime în urma impactului dintre două maşini pe Valea Oltului

Şase persoane au fost rănite grav, marţi, în urma impactului dintre două maşini, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a declarat, marţi, că mai multe echipaje SMURD intervin în zona localităţii Boiţa pentru a acorda primele îngrijiri medicale în urma unui accident care a avut loc la intrarea pe Valea Oltului, dinspre Sibiu.

„Sunt şase victime neîncarcerate, două autoturisme implicate. Intervin SMRUD B, SMRUD C şi autospeciala de transport victime multiple. O persoană este inconştientă, în comă, alta are fractură de genunchi, iar alte patru victime au diverse traumatisme”, a spus Nistor.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul s-a produs din vina unui şofer care a pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta.

Traficul se desfăşoară îngreunat între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zona producerii accidentului.

Şapte oameni, între care patru copii, răniţi în urma unui accident în Timişoara

Şapte oameni, între care patru copii, au fost răniţi, marţi, în urma unui accident petrecut pe o stradă din Timişoara în care au fost implicate două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc, marţi, pe strada Polonă din Timişoara. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 36 de ani, care conducea un autoturism dinspre localitatea Utvin spre Timişoara, a pierdut controlul volanului. Maşina a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar.

“În urma accidentului, şapte persoane, între care patru minori, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, cu răni uşoare. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a afirmat Ancuţa Morariu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici