ACCIDENTE în Olt: Şase răniţi/ Microbuz cu opt bulgari, implicat

Şase persoane au fost rănite, sâmbătă, în două accidente produse în judeţul Olt. În cele două accidente au fost implicate trei autoturisme şi un microbuz care avea la bord opt bulgari.

107 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTE în Olt: Şase răniţi/ Microbuz cu opt bulgari, implicat

ACCIDENTE în Olt: Şase răniţi/ Microbuz cu opt bulgari, implicat

Primul accident s-a produs pe centura ocolitoare a oraşului Caracal, unde un autoturism şi un microbuz în care se aflau opt cetăţeni bulgari s-au ciocnit.

Cei opt bulgari au fost asistaţi la faţa locului şi au refuzat transportul la spital. Şoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, din Caracal, şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, în vârstă de 15 ani, din aceeaşi localitate, au fost transportaţi la spitalul din Caracal cu traumatisme craniene.

Cel de-al doilea accident a avut loc la intersecţia Drumului Naţional 65 cu Drumul Judeţean 644, în apropierea oraşului Balş, unde s-au ciocnit două maşini în care se aflau şase persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, echipajele SMURD au preluat două victime, soţ şi soţie, în vârstă de 54 de ani, respectiv 51 de ani, iar echipajele SAJ au preluat doi bărbaţi, unul în vârstă de 26 de ani şi unul în vârstă de 34 de ani, din oraşul Corabia. Primii doi răniţi au fost duşi la spitalul din Slatina, iar ceilalţi doi la Balş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici