Activitatea Serviciului Permise Argeş, reluată

Activitatea Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeş a fost reluată, miercuri, în toate compartimentele de primire şi eliberare de acte auto, singura activitate suspendată rămânând cea de examinare teoretică şi practică a absolvenţilor şcolilor de şoferi.

21 afișări
Imaginea articolului Activitatea Serviciului Permise Argeş, reluată

Activitatea Serviciului Permise Argeş, reluată (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

După ce în noaptea de luni spre marţi au avut loc noi percheziţii, audieri şi confruntări cu noi probe a angajaţilor instituţiei arestaţi pentru fapte de corupţie, toate încăperile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor au fost desigilate de anchetatori, miercuri dimineaţă.

"Dupa ce în ziua de luni a fost reluată activitatea de primire acte la biroul de înmatriculări, într-o altă încăpere decât cea obişnuită, astăzi (n.r.-miercuri) s-a revenit în birourile obişnuite, fiind reluată şi activitatea de eliberare a certificatelor de înmatriculare, precum şi cea de preschimbare a permiselor auto expirate şi de eliberare a carnetelor de conducere. Astăzi urmează să vină la Piteşti şi un ofiţer al Direcţiei Naţionale de Regim Permise şi Înmatriculări a Vehiculelor, care va fi detaşat temporar aici şi care va avea rolul ca împreună cu conducerea interimară a instituţiei să rezolve rapid problemele care apar în procesul reluării activităţii. Vor fi aduse probabil şi alte calculatoare, iar dacă va fi cazul va fi suplimentat şi numărul angajaţilor, dar fac din nou precizarea că din cei 28 de angajaţi ai serviciului doar cinci fac obiectul anchetei, fiind arestaţi preventiv pentru 29 de zile", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Ion Popa, prefectul judeţului Argeş.

Popa a precizat că decizia reluării activităţii de examinare teoretică şi practică a absolvenţilor şcolilor de şoferi aparţine conducerii interimare a Serviciului Public Comunitar Regim de Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor Argeş.

Potrivit sursei citate, o problemă o reprezintă acum cei care erau programaţi să-şi ridice în această perioadă permisele, certificatele de înmatriculare şi alte documente auto, aceştia fiind în acest moment în imposibilitatea de a intra în posesia acestora în condiţiile în care întreaga documentaţie a fost preluată de anchetatorii Direcţiei Generale Anticorupţie pentru verificări.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, arestarea a 17 persoane implicate în scandalul privind obţinerea frauduloasă de permise auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici