Activităţi de vară pentru copiii curajoşi. Brucker Crafts Camp, tabăra în care cei mici învaţă cum să se descurce în natură

  • Camp-uri pentru copii, adolescenţi şi tineri dornici de aventură de calitate.
  • Grupele sunt de aproximativ 10 copii.
  • Timp de 5 zile ei dorm în cort şi învaţă să-şi gătească singuri.
  • Tabăra costă 1.000 Ron.
  • Copiii vin din ţară şi din Europa.
257 afișări
Imaginea articolului Activităţi de vară pentru copiii curajoşi. Brucker Crafts Camp, tabăra în care cei mici învaţă cum să se descurce în natură

Activităţi de vară pentru copiii curajoşi. Brucker Crafts Camp, tabăra în care cei mici învaţă cum să se descurce în natură

Vara aceasta, tinerii curajoşi şi dornici de aventură se pot înscrie în tabăra care îi învaţă să se descurce singuri în natură, cu doar câteva ustensile.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 10-16 ani din ţară, dar şi din străinătate vin la Brucker Crafts Summer unde, învaţă într-un mediu controlat şi sigur, cu un program încărcat de voie bună, acumulare de cunoştinţe şi deprinderea de skill-uri necesare în explorarea mediului înconjurător.

Ben Brucker îi lasă pe copii să doarmă în cort şi să se orienteze pe hartă şi în teren, cu exemplificare în turele în pădurea din apropiere. Cursul costă 1.000 de lei şi durează 5 zile.

„Pentru vara aceasta am decis să fac doar 4 serii a câte 10 copii pentru că vreau să am contact individual cu fiecare copil. Aproape să îi port mânuţa, să înveţe toate tehnicile şi principiile care se predau aici. În mare, nu este o tabără de odihnă, ci este un camp de educaţie, de învăţare outdoor, cum să ne protejăm în natură, când să facem focul, cum filtrăm apa, cum gătim şi facem asta în spaţiul acesta relativ mic, dar foarte complex pe care l-am creat aici. Într-un singur cuvânt, autonomie. Adică ei nu mai au nevoie de cărţi, de ghiduri şi aşa mai departe”, a spus Ben Brucker, fondator Brucker Crafts Camp.

Rareş şi Luca au învăţat să facă focul, să se apere de pericole şi ce înseamnă să explorezi prin conştientizare.

„Am învăţat să fac focul, am învăţat să îmi fac singur de mâncare, să dorm la cort, să am grijă de ceilalţi copii”, a spus Rareş.

„Eu vin din Bucureşti şi mă numesc Luca. Mama mea m-a înscris în această tabără şi până acum am învăţat să creez adăposturi, să fac focul şi să gătesc”, a afirmat Luca.

Camp-ul se derulează la locaţia Brucker Crafts, la o distanţă de aprox 15 minute de centrul oraşului Iaşi, direct în inima naturii. Cazarea, mesele şi deplasările sunt în camp sau în proximitate, petrecerea timpului derulându-se sub supraveghere, predominant fiind elementul pedagogic, însoţit de clipe de relaxare şi socializare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici