Timpul petrecut în familie, extrem de importante pentru dezvoltarea eficientă a copilului. Iată câteva activităţi de weekend, pe timp de ploaie

  • Orăşelul Cunoaşterii este primul muzeu interactiv din România.Copiii învaţă prin joacă.
  • Jocurile pe care le găseşti aici sunt distractive indiferent de vârstă.
  • Vremea este o problemă? O zi petrecută acasă cu cel mic este o alternativă bună.
  • Timpul acordat celor mici este extrem de important pentru o dezvoltare eficientă.
903 afișări
Imaginea articolului Timpul petrecut în familie, extrem de importante pentru dezvoltarea eficientă a copilului. Iată câteva activităţi de weekend, pe timp de ploaie

Activităţi pe care le poţi face cu copilul tău, chiar şi pe timp de ploaie

Dacă ai rămas fără idei şi ploaia ţi-a stricat planurile de weekend, Orăşelul cunoaşterii este varianta ideală pentru a petrece timp alături de cei mici.
 
Orăşelul Cunoaşterii este primul muzeu interactiv din România dedicat ştiinţei, care îşi propune să împrietenească copiii cu ştiinţele, prin joacă. 
 
„Imi place să cred că da, copiii descoperă prin experimente şi învaţă mult mai bine decât din lucrurile pur teoretice. Când băieţelul meu avea 6 ani şi a vizitat un astfel de muzeu în afară, a văzut că poate să atingă exponatele, în timp ce în România nu se putea. Şi atunci a spus “Dar să stii că şi la noi în ţară sunt mulţi copii care vor să pună mâna, hai să ne gândim să facem noi aşa ceva”, a declarat Ana-maria Roată Palade, organizator. 
 
Jocurile din cadrul muzeului sunt distractive şi îţi pun mintea la contribuţie  indiferent de vârstă. 
 
„În primul rând pentru a petrece alături de copil într-un alt mediu decât acasă, mai ales pentru că vremea nu ne permite, fiind spaţiu închis, lucruri interesante, am căutat pe internet şi am găsit această locaţie interesantă pentru cel mic.  Cu siguranţă vom reveni pentru că e important copilul să vadă lucrurile practic şi să le luăm pe fiecare în parte, să le cunoască, să îi explicăm şi să vadă cum funcţionează.”, spune unul dintre părinţii care a vizitat parcul. 
 
Alţi părinţi preferă uneori o zi petrecută acasă  alături de cei mici. Desigur ieşirile în parc sau la film nu sunt excluse. 
 
„Ne trezim, clar un mic dejun cu fiecare ce îşi doreşte. Facem tot felul de activitaţi şi încerc să fiu o “ yes mommy” , adică o mamă care spune da, mai ales în weekend. Un film, clar un parc, clar o joacă cu prietenii, cam aşa se desfăşoară o zi liberă a noastră.”, a spus Elena Cristescu, părinte. 
 
Timpul petrecut alături de cei mici este important pentru o dezvoltare armonioasă  şi pentru socializare, fie că mergeţi la locuride joacă sau petreceţi timp în casă. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici