Acuzaţii grave în Vrancea: Un preot ar fi ţinut două persoane decedate într-o magazie de lemne a bisericii: „Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogaţi în cameră”

Două persoane decedate au fost ţinute într-o magazie de lemne a bisericii timp de două zile. Incidentul s-a produs într-o comună din judeţul Vrancea, iar rudele unuia dintre cei care au murit spune că aşa procedează preotul satului cu persoanele sărace.

1045 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave în Vrancea: Un preot ar fi ţinut două persoane decedate într-o magazie de lemne a bisericii: „Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogaţi în cameră”

Sursa FOTO: Profimedia Images

Acuzaţiile au fost făcute de sora unuia dintre cei doi morţi. Bărbatul de 32 de ani a murit din cauza unui hematom pe creier.

Sora acestuia spune că preotul foloseşte magazia pentru persoanele sărace, iar pentru familiile bogate utilizează o cameră. După ce i s-a reproşat acest lucru, preotul a ameninţat-o pe sora decedatului că nu mai face înmormântarea.

„L-a ţinut pe fratele meu decedat la soare, apoi l-a băgat într-o magazie de lemne, împreună cu un alt mort. El are o cameră unde depune morţii, anul trecut mi-a murit un frate, l-a băgat tot la magazie. Nu suntem singurii, a mai făcut şi cu alţii la fel, pe săraci îi bagă în magazie, pe bogaţi în cameră. Pe mine m-a ameninţat că nu-l mai îngroapă, s-a supărat deoarece a apărut filmarea. Totuşi filmarea nu a pornit de la noi. Părintele este bârfitor, se uită prin casele oamenilor şi apoi povesteşte, nu am nimic cu el personal, nu vreau decât să nu li se mai întâmple şi altora ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat pentru MEDIAFAX Mihaela Icovoiu.

Şi primarul comunei a luat atitudine după ce a văzut imaginile de pe Facebook. El spune că l-a sunat pe preot şi i-a cerut să îndrepte lucrurile.

„Sunt oripilat de ce am văzut, mă refer la imaginile cu mortul depus în magazia de lemne. L-am sunat pe preot şi l-am rugat să nu mai folosească magazia de lemne, indiferent dacă sunt săraci sau bogaţi”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Urecheşti, Nicu Bratosin.

Primarul a afirmat că persoanele care au fost depuse în magazia de lemne au muncit la o moară şi au murit din cauza extenuării, a băuturii şi a sărăciei.

„Acolo, mai este o problemă cei doi morţi depuşi în magazia de lemne şi încă unul au lucrat la o moară. Acolo muncesc mult, pe băutură, nu ştiu dacă primesc mâncare, i-am văzut pe camere în timp ce căutau chiştoace pe stradă. Este păcat, muncesc mult şi mor de tineri”, a spus primarul comunei Urecheşti, Nicu Bratosin.

Preotul din comuna Urecheşti nu a putut fi contactat.

 

Sursă foto: www.vrancea24.ro/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici