Adio cozi la ghişee? Noi modalităţi de plată pentru clujeni ca sa-şi plătească taxele mai rapid

Primarul Clujului Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook că va pune la dispoziţie clujenilor modalităţi de plată online a taxelor şi impozitelor ca alternativă la deplasarea fizică la ghişeele instituţiei.În 2021, volumul încasărilor online la taxe şi impozite al Primăriei Cluj-Napoca a crescut cu 54% faţă de anul 2020 şi că 27.464 persoane au plătit anul trecut prin scanare QR code, faţă de 8112 în 2020.

415 afișări
Imaginea articolului Adio cozi la ghişee? Noi modalităţi de plată pentru clujeni ca sa-şi plătească taxele mai rapid

Primarul Clujului Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook că va pune la dispoziţie clujenilor modalităţi de plată online a taxelor şi impozitelor ca alternativă la deplasarea fizică la ghişeele instituţiei. 

  • online, cu autentificare, pe site-ul www.e-primariaclujnapoca.ro (prin e-cont)
  • online, fără autentificare, cu ajutorul codului QR de pe înştiinţarea de plată a impozitelor (pe care clujenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poştale sau online)
  • online, pe site-ul www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice. Spre deosebire de persoanele fizice, reprezentanţii persoanelor juridice pot achita taxele şi impozitele locale doar după autentificarea în contul de utilizator, atât pe ghiseul.ro, cât şi pe www.primariaclujnapoca.ro.
  • Clujenii care îşi achită impozitul integral până la sfârşitul lunii martie 2022 beneficiază de bonificaţia de 10% din acesta.

Primarul Clujului a mai declarat că în 2021, volumul încasărilor online la taxe şi impozite al Primăriei Cluj-Napoca a crescut cu 54% faţă de anul 2020 şi că 27.464 persoane au plătit anul trecut prin scanare QR code, faţă de 8112 în 2020. 

Printre cele mai accesate servicii de plăţi sunt  plata abonamentelor de parcare, dar şi cea a impozitelor şi taxelor locale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici