Administratorul azilului din Bucureşti, care a ars în weekend, a fost plasat sub control judiciar

Administratorul azilului „Sole” din Bucureşti, care a ars la sfârşitul lunii trecute, în urma incendiului o persoană piezându-şi viaţa şi alte 19 fiind rănite, a fost plasat sub control judiciar, acesta fiind cercetat de procurori pentru ucidere din culpă şi distrugere din culpă.

323 afișări
Imaginea articolului Administratorul azilului din Bucureşti, care a ars în weekend, a fost plasat sub control judiciar

Administratorul azilului din Bucureşti, care a ars în weekend, a fost plasat sub control judiciar

Simona Tănase, unul dintre administratorii căminului de bătrâni, a fost audiată, miercuri, de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, timp de mai multe ore.

În urma audierilor, anchetatorii au decis ca ea să fie cercetată sub control judiciar, au declarat, surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis, sâmbătă, o anchetă, după ce un incendiu puternic a izbucnit la un cămin de bătrâni din zona Mihai Bravu. O persoană a murit şi alte 19 au fost transportate la spitale din Bucureşti şi Ilfov, pentru a primi îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă.

Clădirea în care funcţiona azilul de bătrâni, unde erau cazate persoane cu probleme locomotorii, şi care a ars, sâmbătă dimineaţă, nu avea avize şi autorizaţii de securitate la incendiu, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici