Adolescent mort într-un accident rutier pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală

Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit, marţi, după ce a fost lovit de o maşină pe Şoseaua Mihai Bravu, în Sectorul 3 al Capitalei, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

4893 afișări
Imaginea articolului Adolescent mort într-un accident rutier pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală

Adolescent mort într-un accident rutier pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală (Imagine: Shutterstock)

Potrivit sursei citate, din primele cercetări reiese că accidentul s-ar fi produs după ce tânărul ar fi traversar neregulamentar, deşi o trecere de pietoni se află la aproximativ cinci metri de locul în care a fost găsit cadavrul.

Poliţiştii Serviciului Accidente Grave au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili exact locul prin care a traversat adolescentul atunci când a fost lovit de maşină.

Şoferul, care se afla la volanul unui Audi A4, a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea probelor biologice, urmând să se stabilească dacă acesta consumase alcool sau droguri.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici