Adolescentă salvată din calea unui urs, în Bistriţa-Năsăud

O adolescentă care a urcat însoţită doar de câinele său până la o casă din zona Poiana Andreichii - Colibiţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost salvată de jandarmi după ce în apropierea ei a apărut un urs.

2384 afișări
Imaginea articolului Adolescentă salvată din calea unui urs, în Bistriţa-Năsăud

Adolescentă salvată din calea unui urs, în Bistriţa-Năsăud

Potrivit jandarmilor din Bistriţa-Năsăud, fata în vârstă de 16 ani, din Colibiţa, a urcat vineri însoţită doar de câinele său până la o casă de vară nelocuită, din zona Poiana Andreichii – Colibiţa, pentru a aprinde o lumânare la mormântul unor rude.

În timp ce adolescenta aprindea lumânările şi aşeza florile pe morminte, în zonă şi-a făcut apariţia un urs.

Fata a înţeles că se află în pericol şi a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul jandarmilor montani de la Postul Colibiţa.

Jandarmii i-au recomandat să stea la adăpost şi au pornit imediat înspre zona indicată, iar după ce au găsit-o au însoţit-o până în Colibiţa, pentru a ajunge în siguranţă acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici