Adrian Sobaru a intrat cu maşina în gardul Guvernului. Le-a strigat jandarmilor care l-au reţinut: Vă place cum arată ţara asta? - FOTO

Angajatul TVR Adrian Sobaru, care în 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria, ulterior fiind imobilizat de jandarmi, care l-au dus la Secţia 1 de Poliţie. Sobaru nu a oprit deloc la bariera de la intrare şi a strigat jandarmilor care l-au reţinut : "Vă place cum arată ţara asta ?", relatează martorii incidentului.

12312 afișări
Imaginea articolului Adrian Sobaru a intrat cu maşina în gardul Guvernului. Le-a strigat jandarmilor care l-au reţinut: Vă place cum arată ţara asta? - FOTO

Adrian Sobaru a intrat cu maşina în gardul Guvernului. Le-a strigat jandarmilor care l-au reţinut: Vă place cum arată ţara asta? (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Potrivit martorilor, Sobaru a intrat în forţă, dinspre Piaţa Victoriei, în una dintre cele două porţi centrale ale clădirii Guvernului, cea prin care maşinile demnitarilor ies din curte, fără să încetinească.

Sobaru, care era la volanul unui autoturism Dacia Break, a intrat în forţă cu maşina într-una dintre barierele de la intrarea în curtea sediului Guvernului.

După ce a rupt bariera, a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câţiva zeci de metri.

Adrian Sobaru a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie. 

La şedinţa Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, el strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor".

Sobaru a căzut atunci de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. El purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici