Adunarea din timpul nopţii din Herăstrău. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, izbucnire nervoasă: Le retrag toate autorizaţiile. Spăgari!

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a lansat acuzaţii grave, după ce a vizionat imaginile din Parcul Herăstrău cu oameni strânşi la terase şi cu petrecerea ad-hoc, cu muzica dată tare, organizată în dreptul unui restaurant, lucruri interzise în timpul stării de alertă.

6634 afișări
Imaginea articolului Adunarea din timpul nopţii din Herăstrău. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, izbucnire nervoasă: Le retrag toate autorizaţiile. Spăgari!

Adunarea din timpul nopţii de la un restaurant din Herăstrău. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, reacţie nervoasă: Le retrag toate autorizaţiile. Spăgari!

Viceprimarul i-a acuzat pe proprietarii de terase din Parcul Herăstrău că vina le aparţine exclusiv şi i-a ameninţat că le va retrage toate autorizaţiile duminică dimineaţa.  

Într-o intervenţie la Digi24, Bădulescu i-a numit „şpăgari” şi „jupâni”, care au influenţă asupra autorităţilor pentru că de-a lungul anilor „au dat să mănânce o masă unor procurori sau poliţişti”.

„Ce putem noi la momentul acesta să criticăm şi probabil că mâine (duminică - n.r.) vom lua toată măsurile este atitudinea acestor fericiţi ai sorţii, care de-a lungul timpului, după anul 1990, s-au comportat cum au vrut ei doar pentru că au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de poliţişti care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului, dar vă garantez eu că de mâine, aceşti şpăgari care ne-au disperat cu aceste terase o să aibă un alt regim şi alt tratament!”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu, sâmbătă seara, la Digi24.

„Trebuiau să aibă bunul simţ să-şi ţină vesela şi mesele puse deoparte. (...) Se consideră nişte oameni care au influenţă asupra autorităţilor, dar vă garantez eu că n-o să mai aibă de mâine, că le retrag toate autorizaţiile. Dacă n-ai autorizaţie de 30 de ani şi ai terasa acolo, ce eşti? Eşti gâdea, eşti jupân!”, a acuzat Aurelian Bădulescu.

„Mâine dimineaţă, până se vor trezi şi guvernanţii noştri şi ce mai au de aprobat prin Parlament până o să scoată acea hotărâre în care am înţeles că a rămas ca terasele să fie deschise, o să luăm măsurile care se impun”, a promis viceprimarul. „Noi putem face un anumit tip de controale, nu sunt genul de om care o să spun că odată cu declanşarea stării de urgenţă, dar şi a celei de alertă, poliţia locală, care are această atribuţie, se substituie operativ Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, pentru că toţi suntem autoritate publică până la urmă”, a adăugat Bădulescu.

„Ideea e că ţine de bunul simţ al proprietarului de terasă, pentru că omul de rând n-a venit să tragă de scaun ca să stea acolo. Trebuiau să şi le ţină înăuntru. O să le vină şi rândul dumnealor să le deschidă, dar nu aşa”, a mai spus viceprimarul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici