Aeroitalia, prima companie care va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Bucureşti Băneasa

Aeroitalia devine prima companie care va opera zboruri regulate pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa „Aurel Vlaicu”, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

1560 afișări
Imaginea articolului Aeroitalia, prima companie care va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Bucureşti Băneasa

Aeroitalia, prima companie care va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Bucureşti Băneasa

Evenimentul de lansare a operaţiunilor de zbor Aeroitalia de pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa este programat joi, iar primul zbor va avea loc în 2 iunie 2023, pe ruta Bucureşti Băneasa - Roma Fiumicino.

Aeroitalia este o companie aeriană italiană fondată în anul 2022. Operează o flotă de Boeing 737-800 către destinaţii europene.

Datorită legăturilor operate de Aeroitalia către şi de la Aeroportul Roma Fiumicino, pasagerii vor putea ajunge de la Bucureşti şi la Alghero, Bergamo, Comiso, Olbia şi Palermo, cu un singur bilet, conexiune garantată, bagajul de cală urmând a fi trimis direct la destinaţia finală, anunţă CNAB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici