Aeronava Wizzair întoarsă la sol în urma ameninţării cu bombă a decolat spre Londra

Aeronava companiei Wizzair pe ruta Timişoara - Londra care a fost întoarsă la sol, miercuri dimineaţă, din cauza unei ameninţări cu bombă a decolat din nou spre Londra, în jurul orei 15.00, avându-i la bord pe cei 165 de pasageri care au aşteptat în aeroport.

35 afișări
Imaginea articolului Aeronava Wizzair întoarsă la sol în urma ameninţării cu bombă a decolat spre Londra

Aeronava Wizzair întoarsă la sol în urma ameninţării cu bombă a decolat spre Londra (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de trafic aerian al Aeroportului Timişoara, cursa Wizzair a plecat spre Londra în jurul orei 15.00, cu o întârziere de peste opt ore, cei 165 de pasageri fiind îmbarcaţi după ce au aşteptat în aeroport în tot acest timp.

Din cauza ameninţării cu bombă, au fost verificaţi şi călătorii şi bagajele acestora şi pentru că nu a fost depistat nimic suspect s-a luat decizia ca aeronava să reia zborul spre Londra.

Până la îmbarcare, pasagerii au stat în aeroport, într-una din sălile de aşteptare.

Cursa Wizzair Timişoara - Londra a fost întoarsă la sol, miercuri dimineaţă, în urma unei ameninţări cu bombă. Directorul aeroportului din Timişoara, Cornel Sâmărtinean, a spus că "s-a primit un telefon de la o persoană necunoscută care a cerut informaţii despre o cursă Wizzair spre Londra şi una care venea de la Otopeni şi mergea la Roma, persoană care, la final, a anunţat că în bagajul unui pasager s-ar afla o bombă, căruia i-a dat şi numele".

Directorul aeroportului a revenit apoi, spunând că persoana a cerut informaţii despre cursele Wizzair spre Londra şi cele Carpatair spre Roma, iar confuzia a apărut din cauză că zborul Carpatair spre Roma era anulat miercuri dimineaţă.

Conform procedurilor, a fost anunţat pilotul cursei Wizzair spre Londra, care a decis să revină la sol, la cinci - zece minute de la decolare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici