Aglomeraţie pe DN 1, între Braşov şi Ploieşti, mii de turişti se întorc acasă de la munte

Drumul naţional 1, între Braşov şi Ploieşti, este aglomerat, luni după-amiază, pe sensul de mers spre Bucureşti, mii de turişti care au petrecut Paştele în staţiunile de la munte întorcându-se acasă.

44 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN 1, între Braşov şi Ploieşti, mii de turişti se întorc acasă de la munte

Aglomeraţie pe DN 1, între Braşov şi Ploieşti, mii de turişti se întorc acasă de la munte (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiază, pe unele porţiuni ale drumului naţional 1, între Braşov şi Bucureşti, pe sensul de mers spre Capitală, mii de turişti care au petrecut sărbătorile de Paşti în staţiunile de la munte întorcându-se spre case.

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, luni după-amiază s-a circulat bară la bară pe DN 1, în zona staţiunii prahovene Buşteni, iar la ora transmiterii acestei ştiri se circulă în coloană la ieşirea din Sinaia către Ploieşti.

Conform poliţiştilor de la Dispeceratul de monitorizare a traficului rutier amplasat în localitatea prahoveană Bărcăneşti, peste 30.000 de maşini au tranzitat, luni, între orele 8:00 şi 19:00, DN 1, în zona Bărcăneşti.

Dintre acestea, 19.654 autovehicule au circulat pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, 11.112 maşini tranzitând DN 1 pe sensul de mers Bucureşti - Braşov.

Un accident rutier în care au fost implicate două maşini şi un motoscuter s-a produs, luni seară, în jurul orei 19:00, la kilometrul 74 al DN 1, în dreptul oraşului Băicoi. În urma impactului dintre cele trei autovehicule patru persoane au fost rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici