Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă cu 20-30 km/h în zona staţiunii Buşteni

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier s-a intensificat pe DN1, Braşov-Ploieşti, pe sensul de mers către capitală. În zona oraşului Buşteni se circulă în coloană, viteza de deplasare fiind de 20-30 de kilometri pe oră.

132 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă cu 20-30 km/h în zona staţiunii Buşteni

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă cu 20-30 km/h în zona staţiunii Buşteni

Potrivit poliţiştilor, pe DN1 se circulă în coloană de la kilometrul 138 până la kilometrul 131.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră (12.00), pe DN1 Braşov-Ploieşti, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de coborâre, către capitală. Pe raza staţiunii Buşteni se circulă în coloană, de la kilometrul 138 (limita cu judeţul Braşov) până la kilometrul 131, viteza de deplasare fiind de 20-30 km/h”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Conform acestora, poliţiştii acţionează în teren pentru a fluidiza traficul.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure la schimbarea direcţiei de deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici