AGLOMERAŢIE pe Valea Prahovei | Se circulă în coloană dinspre Bucureşti spre staţiunile montane

Traficul rutier este intens, sâmbătă, pe Valea Prahovei, dinspre Bucureşti spre staţiunile de la munte, iar de la intrarea în Comarnic dinspre Nistoreşti se circulă în coloană. Poliţiştii recomandă rute alternative.

423 afișări
Imaginea articolului AGLOMERAŢIE pe Valea Prahovei | Se circulă în coloană dinspre Bucureşti spre staţiunile montane

AGLOMERAŢIE pe Valea Prahovei | Se circulă în coloană dinspre Bucureşti spre staţiunile montane

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, sâmbătă, traficul rutier este întens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov.

„Se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Nistoreşti. Este de aşteptat ca în orele următoare să apară probleme de trafic la ieşirea din Sinaia (în zona Gura Pădurii) şi la intrarea în Buşteni (Poiana Ţapului)”, arată Centrul Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei.

Totodată, poliţiştii amintesc şi că între Ploieşti şi Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Cheia – Săcele, cu menţiunea că în Vălenii de Munte se circulă cu viteză redusă, deoarece trecerile pentru pietoni sunt intens folosite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici