Aglomeraţie pe Valea Prahovei: Turiştii care au petrecut Paştele la munte se întorc acasă

Circulaţia pe drumul naţional 1 între Braşov şi Bucureşti se desfăşoară îngreunat, marţi, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre munte, mii de turişti care au petrecut sărbătorile la munte întorcându-se acasă, poliţiştii estimând că valorile de trafic vor creşte în cursul după-amiezii.

322 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei: Turiştii care au petrecut Paştele la munte se întorc acasă

Aglomeraţie pe DN 1: Turiştii care au petrecut Paştele la munte se întorc acasă (Imagine: Mediafax foto)

Mii de turişti care au petrecut sărbătorile de Paşti la munte, în staţiunile din Braşov şi de pe Valea Prahovei au plecat, luni, spre Capitală, astfel încât valorile de trafic pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei sunt foarte ridicate pe sensul de coborâre dinspre munte.

În zona staţiunilor Buşteni şi Sinaia se pe sensul de mers Braşov – Bucureşti se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere acţionează pentru fluidizarea traficului, poliţiştiise aşteptându-se ca valorile de trafic pe DN 1 în zona Văii Prahovei să crească în cursul după-amiezii de luni.

Celor care se îndreaptă dinspre Braşov către Bucureşti şi care vor să evite aglomeraţia de pe Valea Prahovei, poliţiştii le recomandă ca rută ocolitoare DN 1 A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti, tronson pe care traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.

Peste 10.000 de turişti au petrecut vacanţa de Paşti în staţiunile de pe Valea Prahovei, pentru cei mai muţi dintre ei luni fiind ultima zi din această minivacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici