Aglomeraţie, sâmbătă, la vama Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest. Anunţul Poliţiei de frontieră

Poliţia de frontieră anunţă că, sâmbătă, sunt posibile creşteri ale timpului de aşteptare pentru traficul greu la Punctul de Trecere Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest anunţat în Bulgaria, care ar urma să se desfăşoare între orele 10.00 şi 13.00.

170 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie, sâmbătă, la vama Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest. Anunţul Poliţiei de frontieră

Poliţia de frontieră: Posibilă aglomeraţie, sâmbătă, la vama Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest

Potrivit unui anunţ al Poliţiei de frontieră, un protest este programat să se desfăşoare sîmbătă, între orele 10.00 şi 13.00, în Bulgaria, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse.

„Autorităţile de frontieră bulgare ne-au informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că, în data de 14.09.2019, în intervalul orar 10.00-13.00, pe teritoriul Bulgariei, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, în sensul giratoriu care permite accesul pe teritoriul statului vecin, se vor desfăşura activităţi de protest privind poluarea aerului în oraşul Ruse, fapt ce poate genera creşterea timpului de aşteptare pentru traficul greu”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Aceştia susţin că vor ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi vor lua toate măsurile astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici