Ai voie să ieşi la grătar de 1 mai? Răspunsul premierului Ludovic Orban

  • Mâine, pe 1 mai, sărbătoreşti Ziua Muncii
  • Probabil obişnuiai să petreci această sărbătoare în natură, la munte sau la mare
  • Orban te anunţă că anul acesta vei sta acasă
28960 afișări
Imaginea articolului Ai voie să ieşi la grătar de 1 mai? Răspunsul premierului Ludovic Orban

Ai voie să ieşi la grătar de 1 mai? Răspunsul premierului Ludovic Orban

Dacă aveai obiceiul ca de 1 mai să ieşi la un grătar în natură sau să mergi în Vamă, anul acesta va trebui să petreci Ziua Muncii acasă, în curte sau pe balcon. Ludovic Orban anunţă că restricţiile de circulaţie rămân în vigoare şi speră că vei fi responsabil.

„De 1 mai, sigur că oamenii probabil vor avea dorinţa de a ieşi mai mult, dar trebuie să respecte regulile care au fost stabilite. Oamenii, ca şi de Paşte, ca şi cu alte ocazii, duminici, zile libere, sunt convins că vor fi responsabili, că vor respecta regulile şi că şi în cazul în care vor ieşi, vor ieşi astfel încât să nu existe un risc de răspândire a virusului”, a declarat Ludovic Orban, premierul României.
 
Încă din anul 1889, oamenii de pe toată planeta sărbătoresc ziua de 1 mai ca Ziua Internaţională a Muncii. În România, s-a făcut o tradiţie ca de 1 mai să mergem la mare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici