Ajutor de la stat pentru cuplurile infertile care doresc să aibă copii

  • Guvernul anunţă noi măsuri pentru sprijinirea persoanelor şi cuplurilor infertile care doresc să aibă copii.
  • Statul va oferi suport financiar pentru medicamente şi proceduri.
Urmărește
331 afișări
Imaginea articolului Ajutor de la stat pentru cuplurile infertile care doresc să aibă copii

Ajutor de la stat pentru cuplurile infertile care doresc să aibă copii

Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu. El a spus că sprijinul va fi de cel mult 15.000 de lei.

„Luăm o măsură importantă pentru persoanele şi cuplurile infertile care doresc să aibă copii. Vor putea beneficia de sprijin de până la 15.000 de lei pentru asigurarea medicamentelor şi procedurilor de specialitate în ţară”, a declarat Marcel Ciolacu.

Şeful Guvernului a mai anunţat că bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat cu 150 de milioane lei, astfel încât să poată acoperi aproximativ 10.000 de cereri pentru ajutorul menţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici