Al Doilea Război Mondial a lăsat „dovezi” în Sectorul 5 al Capitalei. Proiectil descoperit în grădina unui bloc

Un proiectil din al Doilea Război Mondial a fost descoperit, joi, în grădina unui bloc, în timpul lucrărilor de reamenajare a spaţiilor verzi din zona Dumbrava Nouă din Sectorul 5 al Capitalei.

224 afișări
Imaginea articolului Al Doilea Război Mondial a lăsat „dovezi” în Sectorul 5 al Capitalei. Proiectil descoperit în grădina unui bloc

Al Doilea Război Mondial a lăsat „dovezi” în Sectorul 5 al Capitalei. Proiectil descoperit în grădina unui bloc

„În urma lucrărilor demarate de Primăria Sectorului 5 de reamenajare a spaţiilor verzi din zona Dumbrava Nouă, angajaţii instituţiei au descoperit un proiectil din al Doilea Război Mondial, ce se afla în grădina unui bloc. În urma descoperirii făcute, au fost anunţate autorităţile locale, dar şi cele cu competenţe în domeniu”, anunţă Primăria Sectorului 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone a dispus ca zona să fie balizată, iar la faţa locului să se deplaseze echipaje de la Ordine Publică şi Circulaţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 5.

„Au fost solicitate şi echipaje ale Poliţiei Naţionale. De asemenea, incidentul a fost anunţat şi prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. Până la sosirea echipajelor cu competenţe în astfel de situaţii, echipajele Poliţiei Locale Sector 5 asigură perimetrul, pentru evitarea unor potenţiale incidente”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici