VIDEO  Alarmă falsă la Spitalul Budimex. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie după un apel care anunţa un incendiu

  • Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie pentru un incendiu la spitalul Marie S. Curie (Budimex) din Bucureşti în urma unui apel la 112.
  • Ajunşi la faţa locului, pompierii au stabilit că este vorba despre o alarmă falsă.
  • Numeroasele echipaje trimise în misiune sunt retrase treptat.
1333 afișări
Imaginea articolului Alarmă falsă la Spitalul Budimex. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie după un apel care anunţa un incendiu

Alarmă falsă la Spitalul Budimex. Autorităţile au activat Planul Roşu după un apel care anunţa un incendiu

Reprezentanţii IGSU au anunţat că marţi, la ora 21.54, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie ca urmare a unui apel la 112, care anunţa un incendiu la Spitalul Budimex din capitală.

Odată ajunse la faţa locului, echipajele au constatat că anunţul de incendiu nu se confirmă, fumul fiind rezultat în urma unei acţiuni de deratizare în cadrul spitalului.

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, iar forţele trimise în misiune vor fi retrase in mod progresiv, au precizat reprezentanţii IGSU. Cel puţin 10 echipaje au participat la misiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici