Alba: Traficant de droguri arestat după ce a fost prins cu un kilogram de canabis

Un tânăr care cultiva şi vindea droguri, în municipiul Alba-Iulia, a fost arestat, după ce anchetatorii au găsit un kilogram de canabis la percheziţia făcută în locuinţa şi în maşina acestuia.

142 afișări
Imaginea articolului Alba: Traficant de droguri arestat după ce a fost prins cu un kilogram de canabis

Alba: Traficant de droguri arestat după ce a fost prins cu un kilogram de canabis (Imagine: Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat de magistraţii Tribunalului Alba, la propunerea procurorilor DIICOT Alba Iulia, care îl cercetează pentru trafic şi consum de droguri de risc.

"În fapt, suspectul ar fi deţinut o cultură de canabis pe care a recoltat-o, canabisul obţinut oferindu-l spre vânzare consumatorilor din municipiul Alba Iulia", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române remis joi agenţiei MEDIAFAX.

Anchetatorii l-au prins în flagrant în 12 noiembrie, când încerca să vândă zece grame de canabis, pentru care ceruse 250 de lei.

La percheziţiile făcute în aceeaşi zi, anchetatorii au găsit în maşina tânărului 300 de grame de canabis, iar locuinţa sa alte 700 de grame de canabis, precum şi dispozitive de mărunţit drogurile şi un cântar special, a precizat Poliţia Română.

Anchetatorii au identificat până în prezent şase persoane care cumpărau canabis de la suspect.

Percheziţiile au fost făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Alba Iulia şi ofiţeri de la Serviciul Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici