Alcoolemie de peste 3 la mie pentru şoferul maşinii implicate într-un accident din Vaslui

Şoferul autoturismului implicat, duminică noapte, într-un grav accident de circulaţie în comuna vasluiană Costeşti, în urma căruia şi-a pierdut viaţa, alături de altă persoană, avea o alcoolemie de peste 3 la mie, arată analizele de laborator făcute după prelevarea probelor de la cadavrul tânărului.

85 afișări
Imaginea articolului Alcoolemie de peste 3 la mie pentru şoferul maşinii implicate într-un accident din Vaslui

Alcoolemie de peste 3 la mie pentru şoferul maşinii implicate într-un accident din Vaslui

Potrivit inspectolului Iulian Munteanu, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutieră Vaslui, alcoolemia foarte mare, stabilită şoferului Bogdan Popa în urma necropsiei, explică şi faptul că acesta a intrat cu maşina pe contrasens, pe o şosea în linie dreaptă, fără a exista nicio urmă de frână înainte de a se ciocni frontal cu un microbuz de transport persoane.

"Este greu de imaginat cum cineva, cu alcoolemie ce depăşeşte şi limita de comă alcoolică, se mai poate urca la volan şi să mai şi conducă pe un drum european. Poate că avea şi viteză, dar la 3,1 g/l alcool pur în sânge cu siguranţă nu mai vedea nici şoseaua pe care circula. Din păcate, inconştienţa acestui tânăr a făcut două victime omeneşti, iar alte şase persoane, din care două în stare foarte gravă, au ajuns la spital", susţine inspectorul Iulian Munteanu.

Doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, din localitatea vasluiană Gura Idrici, au murit şi alte şase persoane au fost internate în stare gravă în spital, în urma unui grav accident de circulaţie, produs în noaptea de duminică spre luni, pe raza comunei Costeşti, judeţul Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici