Alegeri Locale 2020. MAI: 102 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea unor infracţiuni electorale

MAI a primit 703 sesizări referitoare la fapte ilegale, care au legătură cu procesul electoral, fiind constatate 133 de infracţiuni, pentru care sunt cercetate 102 persoane, anunţă purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajboc.

179 afișări
Imaginea articolului Alegeri Locale 2020. MAI: 102 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea unor infracţiuni electorale

Alegeri Locale 2020. MAI: 102 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea unor infracţiuni electorale

„Au fost înregistrate 703 sesizări referitoare la fapte ilegale, care au legătură cu procesul electoral. 255 nu s-au confirmat, iar 242 sunt încă în curs de verificare. Au fost constatate 133 de infracţiuni, pentru care sunt cercetate 102 persoane”, anunţă Monica Dajboc.

Ea mai precizează că au fost constate 137 de contravenţii, fiind aplicate 88 de amenzi, în valoare de peste 122.000 lei şi 47 avertismente scrise.

CITEŞTE AICI Alegeri locale 2020. Incidente la vot LIVE UPDATE. Ce probleme din secţiile de votare din întreaga ţară au fost semnalate poliţiştilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici