Alen Moisin, acuzat de infracţiuni informatice, arestat pentru 30 de zile

Alen Moisin, cunoscut membru al lumii interlope din Braşov, acuzat de infracţiuni informatice, a primit, luni, mandat de arestare pe 30 de zile, emis de Curtea de Apel Braşov, după ce atât el, cât şi procurorii au făcut recurs la decizia de joi a Tribunalului, prin care fusese arestat pe 20 de zile.

263 afișări
Imaginea articolului Alen Moisin, acuzat de infracţiuni informatice, arestat pentru 30 de zile

Alen Moisin, acuzat de infracţiuni informatice, arestat pentru 30 de zile

Alen Moisin, împreună cu alţi doi inculpaţi în cazul furtului prin intermediul internetului şi al atacurilor de phishing, Florin Vrânceanu şi Valentin Teslaru, care au primit aceeaşi sentinţă săptămâna trecută, şi-au susţinut nevinovăţia şi au cerut judecătorilor Curţii de Apel eliberarea din arest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În paralel, a făcut recurs şi Parchetul Tribunalul Braşov, iar judecătorii Curţii de Apel au luat decizia de a le da lui Alen Moisil şi lui Valentin Teslaru mandat de arestare pentru 30 de zile.

"Alen Moisin şi Valentin Teslaru au primit mandat de arestare pentru 30 de zile în urma recursului făcut de Parchet. Iar Vrânceanu a fost eliberat sub control judiciar cu interdicţia de a nu părăsi localitatea", a declarat, luni, Roxana Trif, purtător de cuvânt al Curţii de Apel Braşov.

Alen Moisin, cunoscut membru al lumii interlope din Braşov, şi celelalte două persoane reţinute o dată cu el şi acuzate de apartenenţă la o grupare specializată în infracţiuni informatice au fost arestaţi preventiv, joi seară, pentru 20 de zile, de Tribunalul Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici