Alergi şi ajuţi! Mai ai două două zile pentru a te înscrie la concursul caritabil Walking Month

  • Peste 120 de bătrâni neajutoraţi vor avea masa asigurată pentru un an de zile dacă faci mişcare
  • Mai ai doar două zile la dispoziţie să te înscrii în competiţie alături de prietenii tăi
  • Concursul este la a VI-a ediţie, iar anul trecut recordul a fost realizat de o echipă care a depăşit cinci milioane de paşi
726 afișări
Imaginea articolului Alergi şi ajuţi! Mai ai două două zile pentru a te înscrie la concursul caritabil Walking Month

Alergi şi ajuţi FOTO Captură video

Faci ce-ţi place şi ajuţi oamenii în nevoie. Atât de uşor se poate face un bine. 
 
Trebuie doar să te înscrii la concursul caritabil Walking Month şi să faci sport timp de o lună şi astfel 120 de bătrâni din Cluj care nu au pe nimeni, vor avea mâncare asigurată timp de un an. Dacă reuşeşti performanţe importante vei avea parte şi de premii din partea organizatorilor. Peste 1500 de persoane s-au înscris deja la concurs. De la IT- işti şi sportivi până la oameni de afaceri au decis să ajute într-un mod inedit. Printre ei se află şi Claudiu, care abia aşteaptă să înceapă competiţia.
 
 
  • “Particip la Walking Month din două motive: îmi place să fac mişcare şi doi, pentru că e un mod foarte mişto să ne implicăm în cazuri sociale. În grupul nostru mai facem challengeuri, mai glumim pe tema asta, câteodată devine chiar foarte competitiv”, spune Claudiu Gorgan, IT-ist.
 
  • “Mi-ar plăcea foarte mult să ajut oamenii care au nevoie şi sunt curioasă câţi paşi aş putea să fac ca să strâng bani pentru ei. Oricum în fiecare zi sunt pe terenul de tenis, sunt pe pista de alergare şi în fiecare zi sunt foarte activă”, adaugă Ana Bogdan, jucătoare de tenis.
 
  • “Este un proiect interesant, o activare pe care cu toţii ar trebui să o facem, este foarte tare că prin activitatea noastră fizică putem ajuta oamenii în vârstă. Nu am stat pe gânduri”, povesteşte Simone Tempestini, pilot de raliuri
 
  • “A umbla este safe, a alerga este safe şi asta înseamnă că este şansa să faci foarte mulţi paşi pentru tine şi pentru o cauză socială. Anul acesta încercăm să asigurăm mesele pentru un an de zile pentru 120 de vârstnici din Cluj. Sunt bătrâni care nu au pe nimeni, cu venituri foarte mici, cu multe probleme medicale. Am avut multe echipe care au realizat cinici milioane de paşi într-o lună!”, explică Renate Roca Rozenberg, PR manager. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici