ALERTĂ ANM: Cod galben de vânt, ceaţă şi ploi în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, atenţionări cod galben de vânt, ceaţă şi ploi, în mai multe judeţe din ţară.

1519 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM: Cod galben de vânt, ceaţă şi ploi în mai multe judeţe

Cod galben de vânt, ceaţă şi ploi în mai multe judeţe

Potrivit ANM, este valabilă până la ora 12 o atenţionare cod galbende ceaţă pentru judeţele Cluj şi Sălaj. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Până la ora 11 este valabilă o atenţionare cod galben de ploi pentru judeţele Mureş şi Harghita. Potrivit meteorologilor, în zona de munte a acestor judeţe vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie, favorizând depunerea de polei.

În judeţele Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, până la ora 14 este valabilă atenţionarea cod galben de vânt puternic. Intensificările vor depăşi la rafală 60 – 70 de kilometri pe oră, iar la peste 1.700 de metri viteza vântului va depăşi 90 – 100 de kilometri pe oră.

Şi judeţul Caraş-Severin este sub atenţionare meteorologică de vânt până la ora 12. Viteza va depăşi, la rafală, în zona de munte, 90 – 100 de kilometri pe oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici