Alertă ANM: Cod galben de viscol şi ceaţă, rafale de 100 km/h

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe atenţionări nowcasting cod galben de viscol şi ceaţă, valabile în orele următoare în 6 judeţe.

6472 afișări
Imaginea articolului Alertă ANM: Cod galben de viscol şi ceaţă, rafale de 100 km/h

Alertă ANM: Cod galben de viscol şi ceaţă, rafale de 100 km/h

Potrivit meteorologilor, până la 11:00 în zona de munte a judeţelor Suceava şi Neamţ se anunţă intensificări ale vântului cu rafale de 80...100 km/ şi zăpadă spulberată.

De asemenea, până la ora 9:00, este sub avertizare cod galben zona de munte din Argeş, Prahova şi Dâmboviţa. Şi aici se anunţă intensificări ale vântului cu rafale de 80...100 km/h, ninsoare slabă viscolită şi zăpadă spulberată.

Totodată, până la ora 8:00, în mai multe localităţi din judeţul este ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 metri.

Noi alerte meteo: Cod galben de vânt puternic în zona de munte din 3 judeţe

Meteorologii au emis noi avertizări cod galben de vânt puternic în zona de munte din trei judeţe, anunţând rafale de 100 km/h.

Potrivit meteorologilor, până la 13:00 în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa se aşteaptă intensificări ale vântului cu rafale de 80 - 100 km/h şi zăpadă spulberată.

Avertizările sunt în vigoare la înălţimi de peste 1.800 de metri.

O altă avertizare este în vigoare pentru zona de munte din Suceava şi Neamţ, până la ora 11.00. Şi aici se anunţă intensificări ale vântului cu rafale de 80...100 km/ şi zăpadă spulberată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici