Alerta cu bombă într-un mall din Timişoara, falsă. Autorul apelului a ajuns la Neuropsihiatrie

  • Alerta cu bombă la centrul comercial din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara a fost falsă.
  • Apelantul, care a mai anunţat cu alte 6 ocazii amplasarea de bombe în diferite locuri din oraş, a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă.
402 afișări
Imaginea articolului Alerta cu bombă într-un mall din Timişoara, falsă. Autorul apelului a ajuns la Neuropsihiatrie

În urma verificărilor s-a stabilit că alarma era falsă, iar apelantul este acelaşi tânăr în vârstă de 16 ani, care a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă.

Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, duminică seara, prin apel 112, că la complexul comercial din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara s-ar afla o bombă.

Numărul de pe care s-a apelat apare în istoric cu mai multe sesizări privind ameninţări cu materiale explozive, motiv pentru care poliţiştii au făcut verificări pentru stabilirea veridicităţii. Practic, era al 7-lea apel de pe acelaşi număr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici