Alertă cu bombă la Aeroportul Internaţional Timişoara

O alertă privind plasarea unei bombe pe Aeroportul Internaţional din Timişoara a fost primită, telefonic, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei afirmând că, din primele informaţii, reiese că un copil ar fi făcut apelul, activitatea aeroportului nefiind perturbată.

40 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la Aeroportul Internaţional Timişoara

Alertă cu bombă la Aeroportul Internaţional Timişoara (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

"Apelul a fost efectuat de o persoană care avea voce de copil de pe un telefon public din zona Bucovina. Poliţiştii au cercetat zona, dar nu au dat încă de cel care a semnalat prezenţa unei bombe pe aeroport. Alarma a fost, bineînţeles, falsă", a spus Apostolache.

Conform acesteia, dacă cel care a efectuat apelul este minor, atunci acesta nu riscă nimic, însă părinţii lui pot primi o amendă penală de la 100 la 500 de lei.

Directorul Aeroportului din Timişoara, Dan Idolu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că autorităţile şi-au dat imediat seama că au de-a face cu o farsă şi, de aceea, nu a fost perturbată activitatea aeroportului.

"A fost o farsă, era clar. Cel care a sunat era un copil. Activitatea aeroportului nu a fost afectată, şi nici nu a fost nevoie să evacuăm pasagerii care se aflau în acel moment în aeroport", a declarat Idolu.

O alertă privind plasarea unei bombe pe Aeroportul Internaţional din Timişoara a fost primită, telefonic, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei afirmând că, încă din primele informaţii, reieşea că un copil ar fi făcut apelul, activitatea aeroportului nefiind perturbată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici