Alertă cu bombă la o staţie de metrou din Sectorul 1. Verificările au fost finalizate

Poliţiştii au fost alertaţi marţi prin apel la 112 cu privire la amplasarea unui dispozitiv exploziv la o staţie de metrou din Sectorul 1 al Capitalei.

471 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la o staţie de metrou din Sectorul 1. Verificările au fost finalizate

UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat că verificările au fost finalizate şi că apelul nu se confirmă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 11.30, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 3 şi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri.

Intervenţia este în desfăşurare.

„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă ameninţare cu bombă în zona staţiei de metrou Victoriei. Echipele specializate din cadrul Poliţiei s-au deplasat la faţa locului.La acest moment circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici