Alertă cu bomba la Protecţia Copilului, în Iaşi: "Un părinte a anunţat că vine şi pune o bombă"

Un asistent social de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi a fost sunat, miercuri dimineaţa, de părintele unui copil aflat într-o măsură de protecţie, care a ameninţat că vine şi pune o bombă la instituţie. Activitatea a fost întreruptă şi clădirea evacuată.

183 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bomba la Protecţia Copilului, în Iaşi: "Un părinte a anunţat că vine şi pune o bombă"

Alertă cu bomba la Protecţia Copilului, în Iaşi: "Un părinte a anunţat că vine şi pune o bombă"

Activitatea de la DGASPC Iaşi a fost întreruptă în urma alertei cu bombă.

Dimineaţa (miercuri - n.r.) un asistent social de la noi a primit un telefon de la o persoană care este în evidenţa direcţiei şi are un copil într-o măsură de protecţie specială. Este o persoană care are multiple internări la Socola, nu este prima dată când face scandal şi este violent. A spus că în jumătate de oră vine şi pune o bombă. În mod firesc, am anunţat organele competente care sunt acum la faţa locului, s-a evacuat clădirea, s-a stabilit un perimetru de peste 100 metri şi se verifică clădirea”, a declarat Ion Florin, directorul DGASPC Iaşi.

Oamenii legii fac verificări şi încearcă să găsească pe cel care a sunat şi a ameninţat că pune bomba.

„În jurul orei 9.15 am fost sesizaţi de angajatul unei instituţii despre faptul că o persoană a ameninţat că va plasa o bombă. Poliţiştii fac verificări, iar în funcţie de cele constatate se vor lua măsurile legale”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici