Alertă în portul Constanţa: Şase migranţi ilegali s-au intoxicat cu fum pe o navă

Şase migranţi din Algeria ascunşi pe o navă în Portul Constanţa au avut nevoie de îngrijiri medicală după ce o saltea a luat foc. Doi dintre ei au ajuns la spital. Comandantul navei a fost sancţionat cu 48.000 de lei.

562 afișări

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, pompierii au fost chemaţi, duminică seara, să intervină la o navă în Portul Constanţa, sub pavilion Panama.

Aici, 6 persoane s-au intoxicat după ce o saltea a luat foc.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă spun, la rândul lor, că politiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au controlat la intrarea în ţară nava sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa din direcţia Turcia, având un echipaj format din 22 marinari de naţionalitate filipineză şi rusă.

În momentul intrării navei în Portul Constanţa, Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa a fost informat că la bordul navei se află şase pasageri clandestini, fără documente de călătorie.

Conform declaraţiilor comandantului navei, cei şase cetăţeni au fost ascunşi după ce nava a părăsit portul din Turcia.

Din cercetările făcute la bordul navei, cele şase persoane sunt originare din Algeria.

Comandantul navei a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 48.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici