ALERTĂ în Slatina: Zeci de oameni au fost evacuţia dintr-un bloc după ce un apartament a fost cuprins de flăcări

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate, sâmbătă, dintr-un bloc de locuinţe din Slatina, după ce unul dintre apartamente a fost cuprins de un incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

256 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Slatina: Zeci de oameni au fost evacuţia dintr-un bloc după ce un apartament a fost cuprins de flăcări

ALERTĂ în Slatina: Zeci de oameni au fost evacuţia dintr-un bloc după ce un apartament a fost cuprins de flăcări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit la un apartament din Slatina, de pe strada Tipografului.

Circa treizeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

"Incendiul se manifestă la bunurile aflate în interiorul unui apartament. Este localizat, se lucrează pentru lichidare. Au fost evacuate aproximativ​ 30 de persoane din scara de bloc respectivă. Nu sunt victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici