ALERTĂ la Buşteni: Jandarmii au fost chemaţi să intervină pentru alungarea a două ursoaice cu pui

Două ursoaice cu pui au fost văzute, luni seara, pe străzile staţiunii Buşteni, jandarmii fiind chemaţi să intervină pentru îndepărtarea animalelor.

958 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ  la Buşteni: Jandarmii au fost chemaţi să intervină pentru alungarea a două ursoaice cu pui

ALERTĂ la Buşteni: Jandarmii au fost chemaţi să intervină pentru alungarea a două ursoaice cu pui

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, o primă situaţie a fost sesizată la Buşteni, la ora 19.50, fiind semnalată prezenţa unei ursoaice însoţită de trei pui pe strada Victoriei. Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea animalelor cu semnale acustice şi luminoase.

Animalele au fost îndepărtate în siguranţă din zonă semnalată, iar jandarmii au rămas în zonă pentru monitorizare, întrucât era o oră la care oamenii se întorceau acasă de la serviciu.

Pe timpul monitorizării zonei, patrula a mai îndepărtat de pe strada Cezar Petrescu o usoaică însoţită de doi pui.

Jandarmii recomandă oamenilor să sune la 112 dacă văd animale sălbatice în zona oraşelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici