Video Alertă la Marea Neagră. Velier olandez căutat de Garda de Coastă, după ce ar fi dispărut vineri seara

Un velier pavilion Olanda este căutat de vineri seară, după ce a dispărut în Marea Neagră. La bordul velierului este un cetăţean austriac, potrivit Gărzii de Coastă.

1368 afișări

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, o navă a Gărzii de Coastă şi o ambarcaţiune aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare fac, de vineri seară, misiuni de căutare pentru un velier pavilion Olanda.

La bordul velierului se află un cetăţean austriac.

Sâmbătă dimineaţa, reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că velierul nu a fost deocamdată identificat, dar navele continuă căutările acestuia.

Taguri:
velier,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici