ALERTĂ METEO Ploi torenţiale şi vânt puternic, până duminică seara în zonele de deal şi de munte

Meteorologii au emis, duminică, o informare de ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi căderi de grindină, în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile centrale, nord-estice şi local în cele sudice.

572 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO Ploi torenţiale şi vânt puternic, până duminică seara în zonele de deal şi de munte

ALERTĂ METEO Ploi torenţiale şi vânt puternic, până duminică seara în zonele de deal şi de munte

Potrivit ANM, duminică după-amiaza şi în primele ore ale serii vor exista perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile centrale, nord-estice şi local în cele sudice.

Până duminică seara la ora 21.00 se vor semnala ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi pe spaţii mici căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15 litri pe metru pătrat şi izolat 30 - 35 de litri pe metru pătrat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici