ALERTĂ METEO: Precipitaţii pentru vestul, nordul şi centrul ţării

ANM a emis o informare meteorologică valabilă între 4 februarie, ora 10:00 – 05 februarie, ora 20:00, intreval în care temporar, vor fi precipitaţii îndeosebi în vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi la munte.

1125 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Precipitaţii pentru vestul, nordul şi centrul ţării

Atenţionare meteo de precipitaţii.

În Maramureş, nordul Transilvaniei, Crişana, Banat, nordul Carpaţilor Orientali şi în Carpaţii Occidentali, cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp. Vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă. În zona montană înaltă, la peste 1800 m, vor fi mai ales ninsori, iar vântul va prezenta unele intensificări, cu viteze de până la 60...70 km/h.

Trecător şi izolat, în centrul şi nord-estul ţării, se va produce polei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici