Alertă pe Otopeni: Un avion cu 320 de pasageri a aterizat de urgenţă

Un avion Boeing 777 cu 320 de pasageri de la bord, care zbura pe ruta New Delhi (India) - Frankfurt (Germania), a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, sâmbătă dimineaţă, în urma unei alerte de posibil fum în cală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din aeroport.

1476 afișări
Imaginea articolului Alertă pe Otopeni: Un avion cu 320 de pasageri a aterizat de urgenţă

Alertă pe Otopeni: Un avion cu 320 de pasageri a aterizat de urgenţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Aeronava, care aparţine companiei Air India, a aterizat la ora 7:32, iar pasagerii au fost debarcaţi în terminal, şi, potrivit informaţiilor de la faţa locului, nu se înregistrează răniţi.

Echipele de control cercetează dacă a fost vorba despre un incendiu la bord, o eroare a unui senzor sau un scurt-circuit.

În urma verificărilor, compania aeriană va decide dacă pasagerii îşi vor continua cursa cu aceeaşi aeronavă sau dacă vor fi preluaţi de un alt avion, potrivit reprezentanţilor Aeroportului Otopeni.

Pe aeroport au sosit 32 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Otopeni, în urma unui apel făcut în jurul orei 7:15, după ce pilotul avionului a alertat turnul de control al aeroportului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici