Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie găsite la azile în Argeş

Echipele de control care au inspectat 12 azile din Argeş au găsit mai multe nereguli, printre care alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai şi igrasie.

367 afișări
Imaginea articolului Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie găsite la azile în Argeş

„Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie! O parte dintre neregulile găsite astăzi de comisia de control în azile. Cele patru echipe stabilite să facă verificările în judeţul Argeş şi-au încheiat activitatea în urmă cu puţin timp. Au mers în 12 centre pentru îngrijirea vârstnicilor, iar ceea ce au găsit în teren va atrage sancţiuni”, transmite Radu-Valeriu Perianu, prefectul judeţului Argeş.

Potrivit acestuia, în unele locaţii, mai multe produse alimentare găsite în bucătării erau expirate.

„Lactate, carne şi produse din carne, peşte. Alte locaţii sunt deficitare la igienă. Lasă de dorit şi mobilierul din băi, dar şi cel din curţi: bănci rupte, scaune în care oamenii se pot răni, ţevi ruginite, geamuri sparte. Mai multe imobile nu au autorizaţie de securitate la incendiu. Şi nici măcar extinctoare. Următoarea raportare va cuprinde şi numărul sancţiunilor şi vă va fi transmisă mâine, la ora 13. La fel vom proceda pe toată perioada controalelor”, încheie Perianu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici